Leven zonder zorgen

Steeds goed omringd, dag en nacht!

Altijd goed omringd

Jouw thuis als veilige haven.

Je thuis als een veilige haven...

In De Gulden Sporen sta je er nooit alleen voor. Naast het 24/24u permanentiesysteem voor noodoproepen kan je rekenen op een full-service zorgaanbod. 

Iedereen is anders en ook zorgnoden verschillen. Daarom stellen we het zorgpakket helemaal af op jouw wensen en noden. Professionele verzorging, thuisverpleging, huishoudelijke hulp, maaltijden,…wij garanderen dat je met de beste zorgen omringd wordt!

De woonassistente begeleidt je naar de juiste diensten en staat je bij met raad en daad. Zonder dat je op vrijheid moet inboeten ben je altijd verzekerd van de beste zorgen waar en wanneer dat nodig is!


Woonassistente Ann is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen. Ze helpt je op weg om de nodige thuiszorg te organiseren (poetshulp, maaltijden, verpleging...) en ook voor administratieve ondersteuning of praktische info kan je bij haar terecht.

Ook Sofie, die verantwoordelijk is voor het activiteitenaanbod, staat altijd voor je klaar. Zij is voor vele bewoners een houvast en toeverlaat op een moeilijke dag maar ook de eerste om te delen in de vreugde op mooie dagen.

Samen leiden zij je rond bij een eerste kennismaking en geven je een warm welkom als je in De Gulden Sporen komt wonen. 


Contacteer Ann

Samenwerking maakt sterk

De Gulden Sporen is de thuisbasis van thuisverplegingsdienst Integra, die gespecialiseerd is in ouderenzorg. De verantwoordelijke van Integra heeft haar bureau in de inkomhall en is zeer vlot te contacteren als je vragen hebt.

Ook de medewerkers helpen je graag waar mogelijk. Daarnaast hebben we een zeer goede samenwerking met Familiehulp. Hun vaste equipe is kind aan huis in De Gulden Sporen en staat steeds voor je klaar.


269A9511 41

Een positieve ingesteldheid, daarmee maak je het verschil!

Verhuizen naar een appartement betekent sowieso aanpassen, maar ik heb snel de klik gemaakt en nu zou ik het echt niet meer anders willen. De zekerheid dat er altijd iemand in de buurt is als het nodig is, dat is goud waard!

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de ouderenzorg

Assistentiewoningen De Gulden Sporen maakt deel uit van het woonzorgnetwerk Sint Vincentius, dat synoniem staat voor een jarenlange ervaring en deskundigheid inzake ouderenzorg.

Je kan altijd op de diensten van Sint Vincentius rekenen als dat nodig is. Ook bij acute zorgvragen zorgen we tijdelijk of voor een langere termijn voor opvang in kortverblijf, crisisopvang of verblijf in het woonzorgcentrum zelf.


Website Sint Vincentius

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!