Appartementen met een plus

Een oase van rust in de stad 

Modern, lichtrijk en gerieflijk

Ingericht volgens jouw smaak en goesting

Je eigen stek in hartje Kortrijk


In De Gulden Sporen woon je in je eigen assistentiewoning in het hart van Kortrijk, dichtbij het Plein. Je eigen plek, gezellig ingericht naar je eigen smaak of volledig instapklaar dankzij het meubelpakket dat we kunnen voorzien. Je veilige haven waar je gelijkgestemden kan ontmoeten en samen geniet van het binnen- en buitenleven.

Elke assistentiewoning is uitgerust met een moderne keuken, een badkamer met aangepaste inloopdouche, aparte slaapkamper (1 of 2) en een 24u/24u permanentiesysteem voor noodoproepen. De ingemaakte kasten zorgen voor heel wat opbergruimte en je eigen meubelstukken, planten en decoratie maken jouw flat tot een warme thuis.

Wonen zonder zorgen

  • Keuken met inductiekookplaten en koelkast met vriesvak
  • Badkamer met inloopdouche, toilet met armsteunen, afsluitbaar met schuifdeuren
  • Open leefruimte met CV, aansluiting voor tv-internet-telefoon
  • Ingemaakte kasten voor extra bergruimte
  • Geïntegreerd noodoproepsysteem 24/7 met parlofoon
  • Inrichting volgens eigen smaak

Zes typeflats, voor elk wat wils!

We hebben zes types assistentiewoningen beschikbaar, verschillend in grootte en ligging. Bekijk hier de diverse plattegronden.

DGS Typeflat1

Typeflat 1

Bekijk in detail
DGS Typeflat2

Typeflat 2

Bekijk in detail
DGS Typeflat3

Typeflat 3

Bekijk in detail
DGS Typeflat4

Typeflat 4

Bekijk in detail
DGS Typeflat5

Typeflat 5

Bekijk in detail
DGS Typeflat6

Typeflat 6

Bekijk in detail

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn vijf types van assistentiewoningen die verschillen in grootte en ligging. De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 40-44m² en de 71-80m². Sommige flats hebben uitzicht op de tuin, anderen op de straat en het Plein. 

De huurprijzen voor een assistentiewoning in De Gulden Sporen liggen tussen 30 en 40 euro per dag, wat neerkomt op een gemiddelde maandhuur van 900 tot 1250 euro.

In deze prijs zitten de noodoproepen 24/7, familiale en brandverzekering, het activiteitenaanbod en omkadering door de woonassistente inbegrepen. 

Water, energie, maaltijden, tv/internet/telefonie en thuiszorgdiensten zijn exclusief. 


Wist je trouwens dat...

…je huisdier ook welkom is in je assistentiewoning? Zo hoef je je favoriete viervoeter niet achterlaten als je verhuist naar De Gulden Sporen.


Proefwonen in De Gulden Sporen

Probeer het uit en beslis nadien!

Als veilig thuis wonen niet meer lukt, is het vaak nodig om snel keuzes te maken. Echter, van de ene op de andere dag beslissen om te verhuizen is niet evident.

Daarom bieden we met het proefwonen de mogelijkheid om tijdelijk in een van onze appartementen te wonen. 

Gedurende 1 tot 2 maand woon je in onze instapklare flat en leer je het leven in De Gulden Sporen van binnenuit kennen. Na deze "proefperiode" beslis je of je definitief in Gulden Sporen blijft wonen of uitkijkt naar een andere oplossing.

Geen snel-snelle beslissing, geen opgelegde verplichting, maar een doordachte keuze hoe jij je leven verder wil inrichten!


Kom gerust eens langs voor meer info en een vrijblijvend bezoek!